17 de diciembre de 2008

Virginia


Bueno, nuestra segunda colaboración en el blog.


Aquí tenéis un precioso árbol de navidad que ha hecho nuestra amiga Virginia. La conocimos el pasado febrero en las clases de patchwork y por cuestiones de horario tuvimos que cambiar de grupo y ahora ya no disfrutamos de su compañía. De todas maneras, nos hace mucha ilusión que pueda compartir con nosotras los trabajos que va haciendo, es una manera de mantener el contacto. Además, tenemos que decir que tiene un gusto especial a la hora de escoger la combinación de telas. Desde aquí queremos agradecerle su colaboración.

4 comentarios:

Gemma dijo...

Ostres, aquest arbre m'agrada molt! L'heu de fer, eh? Ara ja no hi sou a temps, però pel Nadal que ve... us en puc encarregar un?

Patchwork Art Sbd dijo...

Mira que teníem ganes de fer-lo, però com sabem que és un dels clàssics vam preferir buscar coses diferents.
Segur que l'any que ve caurà. Si en vols un... és senzillet de fer, ja ens ho recordaràs i posarem fil a l'agulla i, endavant.

la vella carmanyola dijo...

Hola! que tens el patro per fer-lo?? es que si el tens d'agrairia que me'l fesis arribar es que fa temps que vaig al redera de fer alguna cosa aixi per Nadal.

Gràciessss

Patchwork Art Sbd dijo...

No tenim el patró, però ens posarem en contacte amb la Virgínia a veure si ens el pot fer arribar. Et diré alguna cosa.
Xafardejant el teu blog he vist que coneixes a la Gemma de "la cuina de casa". Els postres de la Gemma estan boníssims, però haig de dir que les teves receptes també tenen molt bona pinta.
Ahir va ser l'aniversari de la meva nena i el meu marit li va fer el pastís pels xocoaddictes que va treure del blog de la Gemmma. He vist que a vosaltres també us ha agradat.
Et diré alguna cosa sobre el patró.
Encarna