26 de diciembre de 2008

Cumpleaños feliz, cumpleaños feliz, ...


Hoy me gustaría felicitar a mi amiga y compañera de Blog LAURA. Espero que disfrutar de su energía y amistad muchos años.



¡¡¡¡ MUCHAS FELICIDADES !!!



Animaros, felicitadla y haced que este día también sea especial para ella.





5 comentarios:

Gemma dijo...

Per molts anys!!!!!!!!!
Celebrar l'aniversari aquests dies deu fer que passi una mica desapercebut, i això no està bé... Per tant, felicitats un altre cop, Laura!!!!

Patchwork Art Sbd dijo...

Gracias Encarna. Hoy no esperaba tener una entrada tan personal y emotiva en el blog. Compartir con amigas como tu, el hobby del patchwork y ahora también el del blog, hace que las horas que dedicamos a esto hacen tengan aun mas sentido.
Un besazo.

Laura

Patchwork Art Sbd dijo...

Moltes gracies Gemma, però no es cert que passi desapercebut, si no tot el contrari, com saps a Catalunya el dia 26 es festa i un dia molt familiar, tothom es seu a taula amb els seus, doncs a casa fa 37 anys que celebrem un dia de Sant Esteve diferent tots junts però amb l'excusa del meu aniversari, jo et diria que es el mes celebrat de tots els de casa.

Per cert felicitacions pel teu blog, es una referència per nosaltres.

Laura.

Patchwork Art Sbd dijo...

Acabo de recibir el mejor de los regalos que el blog me puede facilitar. Acabamos de llegar a las 2000 visitas. Para nosotras esto empieza a ser algo mas que un blog, sois vosotros/as los que nos visitáis que nos dais fuerza y ganas de continuar.
Por eso gracias por visitarnos.

Laura

Anónimo dijo...

Moltes felisitats i k passis molt b el dia i que .... Molt i facis molt patchwork i molts nens